Gæstebog

Christina sagt den Sep 20, 2016 4:04 AM

Vi havde den store glæde af at have Mette ude i vores mødregruppe for at fortælle lidt om tips og tricks til at få baby til at sove. Det var fantastisk at få nogle håndgribelige redskaber samt forslag til hvordan vi kunne få indarbejdet nogle gode rytmer fra start. Jeg var meget imponeret da Mette viste mig hvordan jeg skulle lægge min søn til at sove til middag og han derefter sov 2,5 time i streg (det plejede han ikke!!! :) ) Jeg bruger redskaberne hver dag - Tak Mette :) Jeg kan varmt anbefale Mette til "mødregruppe-undervisning".

Anne Marie og Anders sagt den May 10, 2016 3:25 PM

Vi kan varmt anbefale Mettes rådgivning. Vi fik hjælp da vores søn var omkring 5mdr. På det tidspunkt havde vi i desperation vænnet vores søn (og os selv!) til at han kun kunne sove i en slyngevugge med jævnlig bevægelse. Og kun korte stræk dag og nat - selv under bevægelse i barnevognen vågnede han efter de klassiske 45 min. Med blot to dages varsel fandt Mette tid til at komme hjem til os. Og allerede efter få dage mærkede vi de første resultater. De hjalp bare Mettes små tips og tricks - prøv at vend ham på siden, prøv at læg ham på det tidspunkt osv. Men det mest nyttige for os var nok, at Mette hjalp os med at lægge en handlingsplan som blev justeret og udviklet ved de efterfølgende telefonsamtaler. Vi var så udmattede at vi ikke selv kunne overskue hvordan vi skulle ændre på familiens vaner. Nu havde vi en plan at støtte os op af og det gav kræfter til at prøve nye måder og ikke mindst holde ud! Der er bestemt ingen short cut, men vi har oplevet at Mettes rådgivning ledte os godt på vej i den jungle af litteratur og gode råd vi løb ind i. Der er løbende sket små forbedringer og nu han er næsten 9 mdr. er det os forældre der skal lære at sove mere end 3 timer af gangen:).

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you! Your message was sent successfully.